Minden jog fenntartva. Az Oxigén Földbarát tisztítószerek weboldalán található szövegek, képek, grafikák, hanganyag, animációk és videók, valamint ezek elrendezése szerzői jogvédelem és más vonatkozó törvények védelme alatt állnak. E weboldal tartalmát tilos kereskedelmi céllal sokszorosítani, terjeszteni, megváltoztatni, illetve harmadik feleknek továbbadni. A weboldal olyan képeket is tartalmazhat, amelyek harmadik felek szerzői jogi védelme alá tartoznak.

Védjegyek, márkák

További rendelkezésig az Oxigén Földbarát tisztítószerek oldalán található minden védjegy védjegyjogi oltalom alatt áll. Különösen érvényes ez az Oxigén Földbarát tisztítószerek márkára, típusmegjelölésekre, céglogóra és emblémára. Az oldalainkon felhasznált márkák, megjelenési formák a Penelli Kft. szellemi tulajdonát képezik.

Felelősségvállalás

Ezt a weboldalt a lehető legnagyobb gondossággal állították össze. Az információk pontossága és helyessége ennek ellenére nem garantálható. Ezúton kizárunk minden felelősséget bármilyen közvetett vagy közvetlen kárral kapcsolatban, amely e weboldal felhasználása nyomán keletkezik, kivéve, ha azok a Penelli Kft. szándékos cselekedetének vagy súlyos gondatlanságának következményei.

Licenc

Az Oxigén Földbarát tisztítószerek weboldalán található szellemi tulajdon – mint például a szabadalmak, márkajelzések és szerzői jogok – védelem alá tartozik. Ezen az oldalon keresztül az Oxigén Földbarát tisztítószerek és harmadik felek szellemi tulajdonaik felhasználásához nem járulnak hozzá.

Online dispute resolution (ODR)

Információk az online vitarendezésre vonatkozóan: Az Európai Bizottság platformot biztosít az online vitarendezéshez. A jelen platform olyan peren kívüli viták rendezésére szolgál kiindulópontként, amelyek szerződéses kötelezettségeket, online értékesítési szerződéseket és online szolgáltatási szerződéseket érintenek.

A platform a http://ec.europa.eu/consumers/odr/címen érhető el.

A fogyasztóvédelmi szervezetekkel való egyeztetés előtt nem kötünk peren kívüli egyezséget.